ua en ru

Луценко готує лист Гройсману про корупцію в Держгеокадастрі

Луценко готує лист Гройсману про корупцію в Держгеокадастрі Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Генпрокурор готує лист прем'єру з проханням навести порядок у корумпованому Держгеокадастрі

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що готує лист прем'єр-міністру України Володимира Гройсмана з проханням навести порядок у корумпованому Держгеокадастрі. Про це генпрокурор повідомив в Facebook.

"21 червня 2017 військовою прокуратурою Луганського гарнізону спільно з обласною Нацполіцією задокументовано, що в. о. начальника ГУ Госгеокадастра в Луганській області Е. Корж через двох посередників вимагав та отримав хабар 500 тис. гривень від громадянина України за сприяння у виділенні земельних ділянок загальною площею 225 гектарів", - заявив Луценко.

За його словами, попередника прокуратура Луганської області спільно з СБУ затримала на хабарі в сумі 100 тис. гривень.

"Враховуючи системність хабарництва в цій області готую лист на Прем'єр-міністра: варто навести порядок в цьому корумпованому відомстві, не чекаючи прокурорів", - резюмував Луценко.

21.06.2017 військовою прокуратурою Луганського гарнізону спільно з обласною Нацполіцією задокументовано в. о. начальника...

Опубліковано Юрієм Луценком 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали начальника управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр), який вимагав хабар 1,2 млн гривень.