ua en ru

Луценко анонсував ряд "показових" справ за деклараціями чиновників

Луценко анонсував ряд "показових" справ за деклараціями чиновників Фото: Луценко анонсував ряд "показових" справ за деклараціями чиновників

У жовтні після подачі декларацій можна буде побачити перші результати

Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував ряд "показових" справ за деклараціями чиновників. Про це він сказав у вівторок в ході презентації Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та системи електронного декларування, передає прес-служба Генпрокуратури.

Він підкреслив, що вже в жовтні, коли будуть подані декларації, можна буде побачити перші результати.


"Я хочу, щоб уже в цьому році ми мали кілька показових, успішних історій, перших справ, які покажуть рівність всіх перед законом... Запевняю, що Генеральна прокуратура щодо з задоволенням підхопить виявлені агентством протиріччя закону", - запевнив генпрокурор.

"Для всіх політиків, які переживають з цього приводу, скажу, що політики завжди намагаються залишитися в історії, єдиний шанс залишитися безсмертним - це заповнити електронні декларації - це назавжди", - додав Луценко.

Нагадаємо, голова Державної фіскальної служби (ДФС) Роман Насиров виступає за введення нульового декларування в 2016 році.