ua en ru

У Лук'янівському СІЗО помер ув'язнений

У Лук'янівському СІЗО помер ув'язнений Фото: київський слідчий ізолятор

За попередніми висновками лікарів, 35-річний ув'язнений помер від гострої серцево-судинної патології

У Київському слідчому ізоляторі сьогодні, 15 січня 2016 року, помер затриманий 35-річний чоловік, який був засуджений до 6 років позбавлення волі і утримувався під вартою з липня 2015 року. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Київська прокуратура ініціювала проведення службової перевірки дій посадових осіб Київського слідчого ізолятора у зв'язку зі смертю арештанта.

За попередніми висновками лікарів, 35-річний чоловік, який був засуджений до 6 років позбавлення волі і утримувався під вартою з липня минулого року, помер від гострої серцево-судинної патології.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Шевченківського УПГУ Національної поліції в місті Києві та Головного Управління Національної поліції, судово-медичний експерт, а також представник прокуратури. За фактом смерті ув'язненого слідчим відділом Шевченківського УПГУ Національної поліції в м. Києві розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 КК України. Зараз тіло померлого направлено для проведення судово-медичної експертизи Київського міського бюро судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, у Києві 23 грудня 2015 року біля станції метро "Політехнічний інститут" помер чоловік