ua en ru

Лукашенко заявив, що готовий бути Президентом Білорусі до останніх днів

Лукашенко заявив, що готовий бути Президентом Білорусі до останніх днів Фото: Олександр Лукашенко

Лукашенко зазначив, що білоруський народ проголосував правильно

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий служити білоруського народу до останніх днів. Про це Лукашенко сказав сьогодні на церемонії складення присяги з нагоди вступу на посаду глави держави, передає БЕЛТА.

"Коли ви підете надалі голосувати за главу держави, подивіться, які гроші і які люди за ним стоять. У мене немає чужих людей і немає грошей. У мене є тільки ви, є білоруський народ. І йому я готовий служити до останніх днів, скільки він буде мені довіряти", - заявив Лукашенко.

Лукашенко також зазначив, що білоруський народ проголосував правильно. "Ми не відмивали гроші на передвиборну кампанію. Ми обійшлися копійками, проводячи вибори. Я нікому не давав жодних обіцянок - ні на Сході, ні на Заході, ні в Америці, ні в Африці. Ми пройшли ці вибори незалежно. Це найбільше надбання, коли Президент перемагає завдяки народу, коли його народ обирає, коли не грають ролі гроші, коли мільярди не вкидають у передвиборчу кампанію, відмиваючи і розкладаючи їх по кишенях", - зазначив він.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко набрав 83,49% голосів на президентських виборах.