ua en ru

Лукашенко: якщо ми зорієнтуємося, то з Білоруссю розберуться ще швидше, ніж з Україною

Лукашенко: якщо ми зорієнтуємося, то з Білоруссю розберуться ще швидше, ніж з Україною Фото: Олександр Лукашенко

Лукашенко вважає, що зараз почався переділ світу

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що якщо в його країні не буде стабільності, то з нею розберуться швидше, ніж з Україною. Про це повідомляє прес-служба білоруського лідера.

"Тому, говорячи про Україну (я ні в якому разі не граю на цій темі), треба розуміти, що якщо ми зорієнтуємося і десь подставимся, то з нами розберуться ще швидше, ніж з Україною. А зберегтися ми можемо, тільки якщо ми разом і якщо ми забезпечимо внутрішню стабільність", - вважає Лукашенко.

За його словами, зараз почався переділ світу.

"Весь світ сьогодні, приміром, об'єднався в боротьбі з ІДІЛ. Всі воюють проти нього. Але ніхто не подумав про те, а як же цей ІДІЛ, де зібрали людей зі всього світу, протистоїть таким потужним державам, які нібито воюють проти нього?", - сказав Лукашенко.

Білоруський лідер вважає, що події в Україні також належать до переділу світу.

"Ми дуже просто розглядаємо ситуацію в Україні: націоналісти, фашисти, корупція та інше. Це на поверхні. Але ж спалахнула Україна не тільки з внутрішніх причин. Так, вона була зручна, щоб перевернути все. Але за цією бійкою по одну і іншу сторони стоять сильні світу цього", - додав Лукашенко.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко пообіцяв, що ніякої інтервенції з території його країни на територію України не буде.