ua en ru

Лукашенко прибув в Україну з офіційним візитом

Лукашенко прибув в Україну з офіційним візитом Фото: Олександр Лукашенко (president.gov.by)

У рамках візиту відбудуться переговори Лукашенко і Порошенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув в Україну офіційним візитом. Про це повідомляє БЕЛТА.

Зазначено, що програмою візиту заплановані переговори Лукашенка з президентом України Петром Порошенком у форматі віч-на-віч та у розширеному форматі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко проведе офіційну зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенко завтра, 21 липня 2017 року.

Повідомляється, що в рамках візиту Лукашенко в п'ятницю, 21 липня, в 11:00 відбудеться офіційна церемонія зустрічі на площі перед будівлею Адміністрації президента України. Після цього на 12:30 заплановано спільну заяву президентів України і Білорусі для представників ЗМІ.

зокрема, президенти обговорять розвиток політичного, торговельно-економічного та гуманітарного співробітництва між Білоруссю і Україною. Основну увагу буде приділено поточному стану та перспективам взаємодії в економіці, в тому числі в таких сферах, як торгівля, інвестиції, промислова кооперація, нафтохімічний комплекс, енергетика, сільське господарство, транспортно-логістична галузь, розвиток міжрегіонального діалогу.