ua en ru

Лукаш прокоментувала заяви генпрокурора

Лукаш прокоментувала заяви генпрокурора Фото: Олена Лукаш

Міністр юстиції в 2013-2014 рр. Олена Лукаш прокоментувала заяви генпрокурора Юрія Луценка. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні обмежений у юридичних знаннях, але з необмеженими каральними можливостями, Генпрокурор Юрій Луценко зробив сенсаційне відкриття: державною зрадою є діяльність, що полягає у призначенні на посади громадян з паспортами інших країн! Це чудово! Браво! Генпрокурор послідовно риє кримінально-правову яму собі і всім своїм соратникам!", - підкреслила Олена Лукаш.

На її переконання, народні депутати повинні "сидіти" за державну зраду за призначення литовця, американки і грузина, шляхом голосування в Раді.

"Яценюк повинен бути арештований за кабальну реструктуризацію держборгу, Турчинов за здачу Криму, НАБУ за співпрацю з ФБР, СБУ за шпигунство і сприяння розголошення держтаємниці в інтересах інших країн. А сам Луценко випадково не діє в інтересах країни свого радника з США?", - зазначила політик.

На думку Лукаш, всі заяви Луценка – "спроба придумати видовища, щоб відволікти народ від корупції нинішньої влади, захмарних тарифів, військового конфлікту і провальної економічної політики".