ua en ru

У Луганській ОДА назвали причини падіння уламку ракети біля школи Лисичанська

У Луганській ОДА назвали причини падіння уламку ракети біля школи Лисичанська Фото: частина ракети (facebook.com/Денис Шахбаз'ян)

У Луганській області намагалися збити безпілотник, запущений з окупованої території

Частина ракети, яка впала на подвір'я школи у Лисичанську, є уламком снаряду протиповітряної оборони Збройних сил України. Про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації (ОДА) Юрій Клименко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Новости Донбаса".

За словами Клименка, українські військові намагались збити безпілотник, який запустили із непідконтрольної території Луганської області.

"ППО ЗСУ зафіксували безпілотник, який був запущений з тимчасово окупованої території. Його збили. Уламки снаряда потрапили на територію Лисичанська", - повідомив він.

За інформацією поліції Луганської області, частини ракети впали на шкільну клумбу в Лисичанську. Зі школи евакуювали майже 700 дітей та педагогів.

"Ніхто з дітей та інших мешканців міста не постраждав. Виявлені частини боєприпасів не становлять ніякої загрози", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна, 12 жовтня 2018 року в місті Лисичанськ Луганської області частина ракети впала на подвір'я школи. Сьогодні в школі 27 тимчасово призупинили навчання.