ua en ru

У Луганській області затримали 9 українців за спробу контрабанди меду в РФ

У Луганській області затримали 9 українців за спробу контрабанди меду в РФ Фото: прикордонник (gpk.gov.by)

Прикордонники затримали два автомобілі, які перевозили близько 4 тонни меду

Співробітники Державної прикордонної служби України вчора, 18 вересня, затримали дев'ять українців, які везли в Російську Федерацію чотири тонни меду на двох автомобілях. Про це сообщает прес-служба ДПСУ.

Повідомляється, що два автомобіля з близько 4 тоннами меду затримали в Луганській області у російсько-українського кордону.

Так, порушників затримали в ході реалізації інформації, яку отримали оперативні підрозділи ДПСУ. Автомобілі "УАЗ" з української реєстрації зупинили на напрямку українського н. п. Нижня Бараниковка і російського Калмыковка.

Щоб зупинити правопорушників, які швидко рухалися в бік державного кордону, прикордонникам довелося здійснити 8 попереджувальних пострілів вгору з АК. В автомобілях їхали 9 громадян України.

altaltaltalt

Фото: затримання (http://dpsu.gov.ua)

На затриманих складено протоколи за ст. 204-1 КУпАП, справа направлена до суду, вантаж та автомобілі передані представникам ГФС.

Нагадаємо, раніше в Одесі затримали місцевого жителя, який намагався контрабандою переправити за кордон зброю з АТО в розібраному вигляді.