ua en ru

У Луганській області вибухнув автомобіль, 4 загиблих

У Луганській області вибухнув автомобіль, 4 загиблих Фото: ілюстративне фото (pixabey.com)

Вибух стався в результаті наїзду автомобіля на невідомий вибуховий пристрій

У Луганській області вибухнув автомобіль поблизу лінії зіткнення, в результаті події загинули чотири людини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Прокуратурою Луганської області взято на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом терористичного акту, під час якого загинуло четверо цивільних осіб поблизу лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними встановлено, що в результаті наїзду автомобіля на невідомий вибуховий пристрій стався вибух. В результаті вибуху загинули чотири людини, які перебували в автомобілі.

"Зараз скоєний кримінальний злочин кваліфіковано як терористичний акт, що призвів до загибелі людей (ч. 3 ст. 258 КК України)", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 10 квітня, у оперативну групу Національної поліції при штабі АТО надійшло повідомлення про зникнення чотирьох цивільних осіб, жителів населеного пункту Піщане, Станично-Лутугинського району Луганської області, які виїхали раніше на автомобілі "Нива Шевроле" в невідомому напрямку і до теперішнього часу не повернулися.