ua en ru

У Луганській області 5 військових загинули внаслідок вибуху, - МВС

У Луганській області 5 військових загинули внаслідок вибуху, - МВС Фото: на Донбасі бійці АТО підірвалися на вибуховому пристрої

Крім цього в результаті обстрілу поранено два бійця АТО

Поблизу з. Болотене Станично-Луганського району Луганської області вчора, 14 липня, 5 українських військовослужбовців загинули, підірвавшись на вибуховий пристрій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Луганській області.

"14 липня поблизу с. Болотенне Станично-Луганського району під час виконання службового завдання, на вибуховому пристрої підірвалися і загинули на місці пригоди п'ятеро військовослужбовців ЗСУ(1970, 1975, 1982 ,1988, 1992 р. р.)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вчора, 14 липня, під час мінометного обстрілу с. Трьохізбенка поранення отримали двоє військовослужбовців (1961 і 1974 р. н).

Повідомляється, що протягом доби бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Україні підконтрольну територію Луганської області. Зокрема, в Станиці Луганської в результаті обстрілу сталося загоряння приватного будинку та сараю на вул. Барбашова.

Крім цього бойовики обстрілювали Щастя і Кримське.

Дані факти внесено до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України "Терористичний акт".

Нагадаємо, 12 липня в районі с. Новотошковское Попаснянського району Луганської області на вибуховому пристрої підірвалися два українських військовослужбовців, вони були госпіталізовані.