ua en ru

У Луганській області вчора були поранені 2 мирних жителів

У Луганській області вчора були поранені 2 мирних жителів фото: бойовики

Вчора група снайперів бойовиків вела прицільний вогонь по позиціях українських військових біля Щастя

В Попаснянському районі Луганської області вчора, 29 березня, були поранені двоє мирних жителів. Про це йдеться в повідомленні на Facebook Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Вчора, 29 березня, ситуація на Луганському напрямку стала напруженою. Терористи з автоматичних гранатометів обстріляли село Новоолександрівка (Попаснянський район), яке знаходиться в сірій зоні, в результаті чого був поранений житель Попасній, який перебував у себе на дачі. Поранений дійшов до українського блокпоста, після чого був доставлений в районну лікарню. Крім того, в селі Троїцькому Попаснянського району, в 19:00 у себе у дворі на встановленою диверсантами "розтяжці" підірвався місцевий житель", - йдеться в повідомленні.


Також група снайперів бойовиків в селі Весела Гора вела прицільний вогонь по позиціях українських військових біля міста Щастя. Інформація про руйнування і постраждалих не надходила.

У Попаснянському районі двоє поранених місцевих мешканців Учора, 29 березня, ситуація на Луганському напрямку стала нап...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on Wednesday, March 30, 2016

Нагадаємо, очевидних ознак підготовки російсько-терористичними військами широкомасштабного наступу в зоні антитерористичної операції немає.