ua en ru

У Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса покалічено місцевого мешканця

У Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса покалічено місцевого мешканця Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Чоловік намагався розібрати боєприпас, який вибухнув у нього в руках

У селищі Дмитрівка у Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса постраждав місцевий мешканець. Про це у Facebook повідомила речник поліції Луганській області Тетяна Погукай.

"В руках 38-річного мешканця с. Дмитрівка Новоайдарського району вибухнув боєприпас, який він намагався розібрати. З тяжкими тілесними ушкодженнями чоловіка госпіталізовано до лікарні. А, за місцем його мешкання виявлені ще вибухонебезпечні предмети", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок події чоловік отримав пошкодження очних яблук, численні колото-різані рани обличчя, травматичну ампутація верхньої лівої кінцівки, двох пальців правої руки, ампутацію нижніх кінцівок по нижню третину голені та численні осколкові поранення тулубу.

"За висновками спеціалістів - вибухотехників ГУНП в Луганській області, виявлені вибухонебезпечні предмети відносяться до категорії вкрай небезпечних та заборонених до транспортування", - йдеться у повідомленні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтями 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами або вибуховими речовинами) КК України.

У Новоайдарському районі під час розбирання боєприпасу постраждав місцевий мешканець В руках 38-річного мешканця с. Дми...

Опубліковано Татьяною Погукай 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпропетровській області підліток підірвався на гранаті, коли їхав на велосипеді, постраждалого госпіталізували.