ua en ru

У Луганській області внаслідок обстрілів поранено 2 військових ЗСУ

У Луганській області внаслідок обстрілів поранено 2 військових ЗСУ Фото: поранений боєць ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

У Луганській області поліцією зареєстровано 5 обстрілів

У Луганській області внаслідок обстрілів сіл Новоолександрівка та Троїцьке отримали поранення двоє військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомила речник Нацполіції Луганської області Тетяна Погукай.

"З мінометів калібру 120 та 82 мм, БМП та великокаліберного кулемету бойовики обстріляли околиці с. Новоолександрівка та с. Троїцьке Попаснянського району. Внаслідок одного з обстрілів отримали поранення двоє військовослужбовців ЗСУ", - інформує Погукай.

За її словами, інформацію було надано оперативним штабом з питань антитерористичної операції (АТО) управління Національної поліції. Загалом поліцією зареєстровано 5 фактів обстрілів території Луганської області, що підконтрольна українській владі.

Також зазначається, що із застосуванням міномету калібру 120 мм бойовики стріляли по околицях с. Кримське Новоайдарського району. Околиці смт Станиця Луганська бойовики обстріляли зі стрілецької зброї.

"Всі зареєстровані факти обстрілів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 258 КК України "Терористичний акт", - повідомила Погукай.

Інформація про кримінальні правопорушення та події, що зареєстровані на території Луганської області станом на 2 лютого...

Опубліковано Татьяною Погукай 2 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони України повідомили, що у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 1 лютого 2018 року, обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців.