ua en ru

У Луганській області за роботу на бойовиків засудили майора поліції

У Луганській області за роботу на бойовиків засудили майора поліції Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Правоохоронцю призначено покарання у вигляді трьох років та трьох місяців позбавлення волі

Сєверодонецький міський суд (Луганська область) за роботу на бойовиків засудив майора поліції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України.

"Сєверодонецький міський суд засудив до ув`язнення колишнього співробітника одного з підрозділів управління Нацполіції Луганської області, що працював на незаконні збройні формування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, оперативники СБУ викрили майора поліції, який передавав бойовикам інформацію про особовий склад та транспортні засоби підрозділів поліції, блокпости сил антитерористичної операції, а також службові документи з грифом "таємно".

За рішенням суду, поліцейського визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (Створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України, йому призначено покарання у вигляді трьох років та трьох місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на хабарі посадовця районного підрозділу поліції.