ua en ru

У Луганській області сталася ДТП, постраждали 4 людини

У Луганській області сталася ДТП, постраждали 4 людини Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

У місті Сватове зіткнулися 2 автомобіля

В Луганській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), постраждали 4 людини. Про це повідомляє прес-секретар поліції Луганській області Тетяна Погукай в Facebook.

"Вчора, 28 серпня 2017 року, приблизно о 18:30, на перехресті вулиць Дружби та Новоселівка міста Сватове Луганської області сталося зіткнення 2 автомобілів, в результаті якого 4 учасників дорожнього руху отримали травми", - заявила Погукай.

Так, за попередніми даними, 60-річний водій BMW 523I, при виїзді на головну дорогу, не переконався у безпеці своїх дій, не надав перевагу в русі авто CHERY AMULET під керуванням 42-річного водія, який рухався по головній дорозі та допустив з ним зіткнення.

Зазначається, що внаслідок ДТП водій і 37-річна жінка-пасажир автомобіля CHERY, також водій і 32-річна пасажир автомобіля BMW отримали травми різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані.

Крім того, матеріали за даним фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини інциденту з'ясовуються.

У місті Сватове внаслідок зіткнення двох автівок травмовано четверо людей Вчора, 28 серпня, приблизно о 18.30, на перехід...

Опубліковано Татьяною Погукай 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білій Церкві патрульна машина поліції наїхала на семирічну дитину на велосипеді.

Повідомляється, що автомобіль патрульної поліції їхав на виклик з проблисковими маячками, а хлопчик на велосипеді виїхав на проїжджу частину із-за автобуса, що рухався по зустрічній смузі.