ua en ru

У Луганській області поліція виявила схрон зі зброєю та боєприпасами

У Луганській області поліція виявила схрон зі зброєю та боєприпасами Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрите кримінальне провадження

У Луганській області поліція виявила схрон зі зброєю та боєприпасами. Про це у Facebook повідомила речник поліції Луганській області Тетяна Погукай.

"Співробітниками Луганської поліції у приватному будинку у селищі Травневе Сватівського району виявлено схрон з великою кількістю зброї, боєприпасів та вибухівки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зі схованки правоохоронці вилучили зокрема міни, гранатомети, автомати, кулемети, гранати, підривачі, патрони та вибухівку, які були сховані у будинку під підлогою.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами". Вилучену зброю та боєприпаси направлений на експертизу, слідчо-оперативні дії на місці події тривають.

На Луганщині поліція виявила схрон зі зброєю і боєприпасами Співробітниками Луганської поліції у приватному будинку у с...

Опубліковано Татьяною Погукай 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, вчора, 7 вересня 2017 року, у селищі Дмитрівка у Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса постраждав місцевий мешканець. Чоловік намагався розібрати боєприпас, який вибухнув у нього в руках.