ua en ru

У Луганській області підірвався автомобіль ОБСЄ, є жертви

У Луганській області підірвався автомобіль ОБСЄ, є жертви Фото: автомобіль ОБСЄ

Автомобіль СММ ОБСЄ ймовірно підірвався на міні

Під час здійснення патрулювання в районі населеного пункту Пришиб, Луганської області (територія ОРДЛО), підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової комісії ОБСЄ. Про це повідомили у прес-службі штабу АТО, з посиланням на СЦКК.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що сьогодні, 23 квітня, близько 10:17, при здійсненні патрулювання в районі населеного пункту Пришиб, ймовірно на міні підірвався автомобіль СММ ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації штабу, за попередніми даними серед групи СММ ОБСЄ є загиблі і поранені. Українська сторона висловила співчуття рідним і близьким потерпілих, а також заявляє, що в зазначений час режим припинення вогню дотримувався як з української сторони так і з боку ОРДЛО.

СЦКК: Під час здійснення патрулювання підірвався автомобіль СММ ОБСЄ Українська сторона СЦКК повідомляє, що сьогодні 23...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 квітня 2017 р.

У свою чергу, в ОБСЄ підтвердили, з патрулем ОБСЄ стався серйозний інцидент у Луганській області.

"Як тільки ми отримаємо детальну інформацію, вона буде опублікована на наших сторінках у соціальних мережах", - повідомили в прес-службі.

We can confirm that an #OSCE patrol has been involved in a serious security incident in the Luhansk region. As...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 23 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу позицій сил антитерористичної операції неподалік Авдіївки Донецької області з боку підтримуваних Росією бойовиків окупованих районів Донбасу загинув один український військовослужбовець.