ua en ru

У Луганській області пасажирський автобус врізався в трактор, є постраждалі

У Луганській області пасажирський автобус врізався в трактор, є постраждалі Фото: у Луганській області сталася ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП постраждали 12 пасажирів та водій автобуса

У Луганській області пасажирський автобус врізався в трактор, в результаті аварії постраждали 13 людей. Про це у Facebook повідомила прес-секретар поліції Луганській області Тетяна Погукай.

Повідомляється, що напередодні ввечері в Старобільському районі на трасі "Чугуїв-Мілове" пасажирський автобус БАЗ під час зустрічного роз'їзду зачепив лівою стороною навісне обладнанням трактора К-700, після чого втратив керування та допустив лобове зіткнення з трактором Т-150, який рухався в зустрічному напрямку.

"В результаті ДТП водій і дванадцять пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості (переважно травми голови, переломи кінцівок і численні забої)", - зазначила Погукай.

Також повідомляється, що на момент аварії в автобусі перебували 29 пасажирів. Матеріали за фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На Луганщині внаслідок зіткнення автобусу з трактором постраждав керманич та дванадцять пасажирів 20 листопада, приблиз...

Опубліковано Татьяною Погукай 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку року в ДТП загинули майже 3,2 тисячі осіб.