ua en ru

У Луганській області засуджено інформатора терористів

У Луганській області засуджено інформатора терористів Фото: інформатор (facebook.com/Игорь Иванов)

Інформатор засуджений до 3 років 2 місяців позбавлення волі

У Луганській області суд виніс вирок інформатору терористів, який збирав відомості військового характеру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"Встановлено, що інформатор терористів, мешканець м. Золоте, з лютого по квітень 2016 року збирав відомості військового характеру з обмеженим доступом щодо кількості, озброєння, переміщення та місць дислокації підрозділів Збройних сил України на території Попаснянського району Луганської області", - йдеться у повідомленні.

Зібрану інформацію чоловік мобільним зв’язком передавав так званому "командиру розвідувальної роти", який є бойовиком "6-го окремого мотострілецького козачого полку ім. М. Платова 2-го армійського корпусу народної міліції ЛНР".

На судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину та дав викривальні покази щодо інших учасників терористичної організації ЛНР. Наразі поплічника терористів визнано винним у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення та засуджено до 3 років 2 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, 20 грудня 2017 року СБУ повідомила про затримання інформатора "спецслужб" ЛНР на лінії розмежування.