ua en ru

У Луганській області знешкодили банду вимагачів

У Луганській області знешкодили банду вимагачів Ілюстративне фото (lg.npu.gov.ua)

Злочинці з 2017 року тероризували місцевих жителів

У Луганській області затримали злочинну групу, яка з 2017 року тероризувала жителів області. Про це повідомляє у Facebook відділ комунікації поліції Луганської області.

Зокрема, повідомляється, що вчора, 15 травня, спільними силами співробітників слідчого управління, оперативників Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області, а також працівників СБУ Луганської та Донецької областей було затримано злочинне угруповання з трьох осіб (37, 47 та 51-ти років). Як пізніше уточнили в СБУ, крім українців, до її складу входив і раніше судимий громадянин РФ.

В рамках кримінального провадження поліцейські провели велику кількість обшуків за місцем проживання затриманих: в Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську та Кремінній.

Під час обшуків виявлено та вилучено засоби зв'язку, а також транспортні і грошові кошти, які злочинці вимагали у своїх жертв.

На даний момент триває слідство з метою встановлення всіх фактів злочинної діяльності угруповання.

На Луганщині затримана організована злочинна група З початку 2017 року ця злочинна група, до складу якої входити і...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Луганській області 15 травня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Луганській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили агентурну мережу проросійської терористичної організації "ЛНР".