ua en ru

У Луганській області за минулу добу піротехніки виявили 33 боєприпаси

У Луганській області за минулу добу піротехніки виявили 33 боєприпаси Фото: виявлені боєприпаси в Луганській області (прес-центр ДСНС)

Піротехнічними розрахунками ДСНС 10 листопада було перевірено 1,31 га місцевості

У Луганській області в ході розмінування піротехніки за минулу добу, 10 листопада 2017 року, виявили та вилучили 33 одиниці вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема зазначено, що 10 листопада піротехнічними розрахунками ДСНС було перевірено 1,31 га місцевості у Новоайдарському, Попаснянському, Станично-Луганському районах та м. Сватове.

"Загалом за минулу добу було виявлено та вилучено 33 одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме: 11 артилерійських снарядів, 1 мінометну міну, 1 ручну гранату, 1 одиницю інженерних боєприпасів, 12 підривників, 7 одиниць інших вибухонебезпечних предметів та 46 одиниць набоїв", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські рятувальники вилучили понад 3,3 тис. вибухонебезпечних предметів при розмінуванні в Калинівці Вінницької області після вибухів на арсеналі.