ua en ru

У Луганській області у місцевого мешканця вилучили гранатомет

У Луганській області у місцевого мешканця вилучили гранатомет Фото: вилучені боєприпаси (lg.npu.gov.ua)

У 47-річного чоловіка вилучили гранатомет, три гранати та 33 набої

У Луганській області у м. Рубіжне у місцевого мешканця вилучили гранатомет та боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні облуправління Нацполіції.

Як зазначається, у 47-річного чоловіка вилучили гранатомет, три гранати та 33 набої. Чоловік повідомив правоохороням, що у 2014 році він знайшов арсенал зброї та сховав його в зруйнованій будівлі. Чоловік вирішив дістати боєприпаси зі схованки та здати все на металобрухт.

Наразі вилучене спрямовано на дослідження, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", слідство триває.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Краматорську (Донецька область) поліцейські затримали чоловіків, які виробляли патрони на території магазину штор.

Крім того, повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) спільно з військовою прокуратурою затримали одного із організаторів каналу постачання до Російської Федерації (РФ) комплектуючих військового призначення.