ua en ru

У Луганській області бойовики провели навчання танкістів та артилеристів, - розвідка

У Луганській області бойовики провели навчання танкістів та артилеристів, - розвідка Фото: танки у зоні АТО (flickr.com/ministryofdefenceua)

Відпрацьовувались елементи ведення наступального бою

Бойовики на окупованій території Луганської області провели навчання артилерійських і танкових підрозділів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає прес-служба Міноборони.

Співробітниками управління розвідки встановлено, що в районі населеного пункту Алмазна підрозділами окремого мотострілецького полку зі складу т.зв. 2 армійського корпусу (АК) російсько-окупаційних військ проводились навчання з бойовими стрільбами зі стрілецької зброї.

"В районі н.п. Мирне, Успенка, Круглик (Лутугінського району Луганської обл.) підрозділами окремої мотострілецької та окремої артилерійської бригад цього ж т.зв. 2 АК проводились заходи бойової підготовки з бойовою стрільбою артилерійських й танкових підрозділів, а також відпрацьовувались елементи ведення наступального бою та водіння бойових машин", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, як зазначили в Міноборони, противник продовжує порушувати мінські домовленості, ігноруючи заборони проведення навчань з бойовою стрільбою у межах зони безпеки. Також противник не відвів важке озброєння від лінії розмежування.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 10 лютого 2018 року, бойовики 8 разів порушили режим тиші та випустили близько 50 снарядів у бік позицій Збройних сил України.