ua en ru

Бойовики в зоні АТО під час обстрілів випустили 48 снарядів

Бойовики в зоні АТО під час обстрілів випустили 48 снарядів Фото: бойовики в зоні АТО (facebook.com/Игорь Иванов)

Найбільше порушень режиму тиші було на Луганському напрямку

Протягом минулої доби в зоні АТО бойовики 8 разів відкрили прицільний вогонь у бік сил АТО. Незаконні збройні формування випустили 48 снарядів із 82-мм мінометів, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк під час брифінгу.

Так, найбільше порушень режиму тиші було на Луганському напрямку - бойовики 7 разів відкривали вогонь.

"Бойовики застосували 82-мм міномети по захисниках Луганського та Світлодарська. Вночі НЗФ відкрили прицільний вогонь з 82-мм мінометів поблизу Кримського. Окупанти супроводжували мінометні обстріли цих позицій, а також позиції сил АТО поблизу Новоолександрівки активним вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншого піхотного озброєння. Окрім цього, поблизу Світлодарська зафіксовано обстріл з озброєння БМП", - сказав Гуцуляк.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь із стрілецької зброї. За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув та не отримав поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом минулої доби, 10 лютого 2018 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 8 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків.