ua en ru

У Луганській області бойовики з мінометів обстріляли позиції ВСУ, - штаб

У Луганській області бойовики з мінометів обстріляли позиції ВСУ, - штаб Фото: мінометний постріл (facebook.com/ato.news)

Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню

На Донбасі російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні вдень бойовики обстрілювали прифронтові населені пункти, передає штаб АТО в Facebook.

Так, бойовики з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї сьогодні обстрілювали житлові квартали в Водяне, Авдіївці та Верхньоторецькому. В результаті обстрілу останнього поранень отримала мирна мешканка.

На Луганському напрямку окупанти випустили майже 20 мін калібру 120-мм по захисникам Луганського, що на Світлодарській дузі. Під мінометний вогонь різних калібрів потрапили українські захисники Троїцького і Золотого.

Крім того, на Донецькому напрямку з 120-ти і 82-мм мінометів противник днем бив по укріпленням сил АТО поблизу Водяного і Талаковки. У передмісті Авдіївки бойовики з гранатометів порушували перемир'я. А в районі Красногорівки наші захисники потрапили під вогонь снайпера.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 2 грудня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник розповів, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу зафіксовано збільшення кількості випущених російсько-окупаційними військами снарядів і мін заборонених калібрів по українських позиціях.