ua en ru

У Луганській обл. затриманий бойовик ЛНР, що планував "каральні операції"

У Луганській обл. затриманий бойовик ЛНР, що планував "каральні операції"

У Луганській області в районі проведення антитерористичної операції контррозвідники СБУ затримали місцевого жителя з Попаснянського району, який у березні ц.р. отримав від бойовиків "ЛНР" завдання організувати підпільну злочинну групу для здійснення диверсій і терактів у регіоні. Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

"Зловмисник також збирав і передавав ватажкам" ЛНР "інформацію про розташування сил АТО, а також про патріотично налаштованих громадських активістів. Він повинен був сприяти диверсійних груп" ЛНР "у скоєнні злочинів, в тому числі проведенні під виглядом українських військових" каральних операцій "проти місцевих жителів ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося сьогодні, в районі проведення АТО затримано пособника терористів, який за завданням бойовика на прізвисько "Ямал" намагався створити у Краматорському районі Донецької області мережу інформаторів "Донецької народної республіки" (ДНР).

Нагадаємо, у Санкт-Петербурзі заарештовано колишнього "міністра оборони" так званої "Луганської народної республіки" Олега Бугрова.