ua en ru

У Луганській обл. посилилися бойові дії, - Москаль

У Луганській обл. посилилися бойові дії, - Москаль Фото: бойовики

У результаті обстрілів ніхто з українських військових не поранений і не загинув

У Луганській області знову посилилися бойові дії. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Протягом учорашнього вечора (2.06) та ночі обстріли та перестрілки відбувалися в кількох напрямках на лінії розмежування вогню. Опівночі в Станиці Луганській український блокпост перед мостом через Сіверський Донець обстріляли спочатку з автоматичної зброї, а потім з мінометів. Обстріли з перервами тривали понад дві години. Системи життєзабезпечення в селищі не постраждали, даних про поранених чи загиблих не надходило. Після 12-ї ночі з мінометів було обстріляно також український блокпост при в'їзді в Катеринівку (Попаснянський район біля Золотого). Вогонь вівся з окупованого Молодіжного. Всього було випущено 15 мін, інформація про наслідки обстрілу зараз з'ясовується", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що перестрілки за автоматичної зброї та гранатометів протягом ночі відбувалися на околиці Трьохізбенки, між Кримським і Сокільниками (Новоайдарський район) та в Щасті.

Крім того, 2 червня знову був обстріляний крайній блокпост у Родині, через який здійснюється перетин лінії розмежування на окуповані території та в зворотному напрямку. Вогонь зі снайперської гвинтівки, а потім протитанкової рушниці та крупнокаліберного кулемета ДШК вівся боку окупованої Михайлівки.

Повідомляється, що у результаті обстрілів ніхто з українських військових не поранений і не загинув.

Нагадаємо, у Красногорівці і Мар'їнці Донецької області триває сильний артобстріл, є поранені.