ua en ru

В Луганській обл. відкриють два логістичних центрах на ж/д станціях

В Луганській обл. відкриють два логістичних центрах на ж/д станціях Фото: станція "Попасна"

Планується створити центри на станціях "Попасна" і "Городня"

У Луганській області збираються відкрити два логістичних центру на залізничних станціях: "Попасна" і "Городня". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Після погодження в Раді Національної безпеки і оборони України на Луганщині можуть бути організовані логістичні центри на залізничних станціях: "Попасна" (залізнична ділянка сполученням "Стаханов - Попасна") і "Городній" (залізнична ділянка сполученням "Луганськ - Городній"), ввівши щоденне рух приміських дизельних поїздів (так званих "поїздів однієї зупинки")", - йдеться в повідомленні.

Як упевнений голова Луганської облдержадміністрації Георгій Тука, організація логістичних центрів з залізничним сполученням забезпечить доступ більш значної кількості жителів окупованих територій до місць торгівлі продуктами і товарами першої необхідності.

Відзначається, що на сьогодні місця для логістичних центрів практично щодня піддаються обстрілу з боку бойовиків, тому Луганська обладміністрація пропонує встановити постійні пункти спостереження міжнародних організацій (ОБСЄ, Червоний Хрест та ін) для забезпечення безпеки цивільного населення під час роботи центрів.

У Луганській області пропонують відкрити ще два логістичних центри на залізничних станціях Після погодження у Раді На...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 5 августа 2015 г.

Вчора Тука анонсував відкриття логістичного центру в Станиці Луганській.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко провів військовий кабінет Ради національної безпеки і оборони для узгодження плану посилення оборони на Донбасі на випадок ескалації конфлікту.