ua en ru

У Луганській обл. єдиною гарячою точкою залишається Кримське, - Москаль

У Луганській обл. єдиною гарячою точкою залишається Кримське, - Москаль Геннадій Москаль

Єдиним населеним пунктом на Луганщині, 9 квітня 2015 р. тривали бойові дії, залишається Кримське (Новоайдарський район поблизу автодороги Бахмутка). Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вогневі контакти між бойовиками, що закріпилися в Сокільниках, та українськими силовиками на околиці Кримського виникали неодноразово вчора увечері, протягом ночі й сьогодні вранці. Кілька разів відбулися бойові зіткнення із застосуванням автоматів, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів, остання перестрілка закінчилася сьогодні, 10 квітня, о 8:40", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що постраждалих серед мирного населення немає, інформації про поранених силовиків також не надходило.

"В селі працюють усі системи життєзабезпечення, однак проїзд туди фактично заблокований. Зараз у Кримському знаходиться близько 500 місцевих селян, які готуються до Великодня. Через постійні бойові дії в селі вирішили не проводити повноцінну святкову церковну службу (щоб уникати скупчення людей), однак храм буде постійно відчинений для вільного відвідування селян та військовослужбовців", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, сили АТО відбили атаку бойовиків під Кримським.