ua en ru

У Луганській і Львівській областях прикордонники виявили 3 сирійців

У Луганській і Львівській областях прикордонники виявили 3 сирійців Фото: сирієць на кордоні з Україною (прес-центр ДПСУ)

У сирійки з дитиною виявлено відмітки штампів ПС ФСБ РФ на приліт літаком в аеропорт "Внуково"

У Луганській та Львівській областях українські прикордонники виявили трьох громадян Сирії. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що в ніч на 18 червня 2017 року прикордонники відділу "Троїцьке" Луганського загону, за інформацією оперативних підрозділів, виявили жінку з дитиною. Їх зупинили за 10 метрів від кордону з Росією, неподалік н. п. Богачка.

"Вказаних осіб доставлено у відділ прикордонної служби з метою складання документів. Під час проведення фільтраційних заходів із затриманою, особа надала документи - два закордонні паспорти громадян Сирії та дві міграційні картки. В ході перевірки документів цих громадян виявлено відмітки штампів ПС ФСБ РФ на приліт літаком в аеропорт "Внуково" (РФ)". Стосовно затриманої складено протокол про адміністративне правопорушення за незаконний перетин кордону", - йдеться в повідомленні.

Також ще одного громадянина Сирії затримали вчора вдень у Львівській області прикордонники відділу "Грушів" Львівського загону.

altalt
Фото: затримання сирійців на кордоні (прес-центр ДПСУ)

"Про появу невідомої особи у прикордонні повідомили місцеві жителі. Вже невдовзі на околиці н. п. Нагачів за допомогою службового собаки було виявлено та затримано громадянина Сирії без документів, що посвідчують особу. Він повідомив, що є громадянином Сирії і що намагався поза пунктами пропуску потрапити до Польщі для подальшого працевлаштування", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, днями в Запоріжжі правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів.