ua en ru

Луганський губернатор просить Раду позбавити мандатів нардепів від ПР і КПУ за підтримку терористів

В.о. голови Луганської обласної державної адміністрації Ірина Верігіна просить Верховну Раду України позбавити мандатів народних депутатів від Партії регіонів і Комуністичної партії за підтримку терористів в регіоні.

В.о. голови Луганської обласної державної адміністрації Ірина Верігіна просить Верховну Раду України позбавити мандатів народних депутатів від Партії регіонів і Комуністичної партії за підтримку терористів в регіоні. Про це вона написала у своєму Facebook.

"Бачила виступ Горохова в парламенті РФ, який закликає Росію до конкретних дій проти України. В президії сидить Єфремов. Прямі докази причетності даних депутатів до тероризму на сході. Саме вони дестабілізували обстановку в Луганській області, саме на їх совісті смерть людей, покалічені долі біженців", - написала Верігіна.

За її словами, ряд депутатів ПР та КПУ відкрито фінансують терористів в Луганській області.

"Ці так звані депутати, щоб захистити свої бізнес-інтереси, намагаються перетворити Луганську область в гетто. Ці відкрито підтримують агресію РФ і тероризм на Луганщині. А інші депутати ПР і комуністів приховано фінансують терористичні групи в Луганську, Сєвєродонецьку. Необхідно Верховній Раді позбавити мандатів тих депутатів і притягнути до кримінальної відповідальності", - підкреслила Верігіна.