ua en ru

В Луганську побилися російські військові з кавказькими найманцями

В Луганську побилися російські військові з кавказькими найманцями Фото: у лавах окупаційних військ назріває конфлікт

Російське командування вирішило збільшити кількість нарядів військової поліції та комендатури

У частинах і з'єднаннях "2-го армійського корпусу" НД РФ, дислокованого на окупованій території Луганської області, зберігається низький рівень військової дисципліни та морально-психологічного стану. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"26 квітня п. р. під час проведення бойового злагодження у 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ на полігоні "Успенський" мали місце сутички між кадровими російськими військовослужбовцями і набраними за контрактом громадянами Росії з числа жителів Північного Кавказу, в т. год. випадки навмисного пошкодження озброєння і військової техніки", - йдеться в повідомленні.


З метою запобігання і нейтралізації можливого конфлікту на міжнаціональному основі, командуванням російських окупаційних військ прийняті додаткові заходи безпеки.

"До складу 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ введено підрозділ 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний) Федеральної служби військ національної гвардії РФ. А також у два рази збільшено кількість нарядів військової комендатури поліції і", - зазначають у розвідці.

Нагадаємо, 23 квітня результаті зіткнення між п'яними військовослужбовцями Російської Федерації на Донбасі загинув один мінометник, ще двоє отримали важкі ножові поранення.