ua en ru

У Луганську п'яний бойовик врізався в маршрутку з пасажирами, - розвідка

У Луганську п'яний бойовик врізався в маршрутку з пасажирами, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

В результаті ДТП кілька людей отримали поранення

У Луганську п'яний бойовик на власному автомобілі врізався в маршрутку з пасажирами, в результаті кілька людей постраждали. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"13 серпня цього року військовослужбовець одного з підрозділів 2 АК перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Рухаючись з перевищенням швидкості на власному автомобілі в місті Луганськ, зіткнувся з маршрутним таксі з пасажирами, який зупинився перед знаком світлофора. Водій маршрутного транспортного засобу і декілька пасажирів отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У Луганську п'яний бойовик врізався в маршрутку з пасажирами, - розвідка

Фото: скріншот повідомлення розвідки від 14 серпня 2017 року

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на Донбасі бойовиків незаконних збройних формувань присвоюють собі будинку, кинуті місцевими жителями. За даними розвідки, командири з'єднань і частин російських окупаційних військ на Донбасі, користуючись владою начальників гарнізонів, незаконно оформляють документи на присвоєння будинків місцевих жителів, які покинули свої будинки з початком російської військової агресії на сході України.