ua en ru

У Луганську мирних жителів просять допомогти "армії ЛНР" продуктами харчування, - розвідка

У Луганську мирних жителів просять допомогти "армії ЛНР" продуктами харчування, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (vk.com/sdd_sevastopol)

На окупованому Донбасі ростуть проблеми фінансування бойовиків

В окупованому Луганську мирних жителів просять допомогти продуктами харчування так званій "армії" самопроголошеної "Луганської народної республіки". Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на дані Головного управління розвідки, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Мотузяника, на окупованому Донбасі ростуть проблеми фінансування підрозділів бойовиків, що змушує окупаційне командування самостійно вирішувати проблеми продовольчого забезпечення.

"Зокрема, в Луганську поширюються оголошення зі зверненням окупаційної влади до місцевого населення про надання так званій "армії ЛНР" допомоги продуктами харчування", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місія ОБСЄ на окупованому Донбасі зафіксувала невідведені "Гради". Спостерігачі також заявили, що бойовики розмістили техніку поблизу лінії розмежування, що є порушенням угоди про відвід озброєнь.