ua en ru

Луганська ТЕС може опинитися під загрозою захоплення бойовиками, - РНБО

Луганська ТЕС може опинитися під загрозою захоплення бойовиками, - РНБО
Бойовики не полишають спроб взяти під контроль бахмутівську трасу, під загрозою може опинитись Луганська тепло-електростанція.

Бойовики не полишають спроб взяти під контроль бахмутівську трасу, під загрозою може опинитись Луганська тепло-електростанція. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Бойовики не полишають спроб взяти під контроль бахмутівську трасу - це важлива ділянка тому, що контроль над цією трасою дозволить бойовикам створити загрозу із заходу для сил антитерористичної операції, які обороняють місто Щастя. Під загрозою також може опинитися Луганська ТЕС", - заявив Лисенко.

Водночас він повідомив, що в районі бахмутівської траси бойовики з РСЗВ "Град" та мінометів 4 рази обстрілювали блокпости Національної гвардії та Збройних сил України.

Нагадаємо, як повідомляв раніше штаб АТО, обстановка навколо траси Бахмутка залишається напружена: терористи ведуть вогонь по українських блокпостам і опорних пунктів, що забезпечують оборону стратегічного ділянки лінії розмежування.