ua en ru

В Луганськ перекинуто підрозділи РФ для стримування конфлікту Плотницького та Корнета, - ІС

В Луганськ перекинуто підрозділи РФ для стримування конфлікту Плотницького та Корнета, - ІС Фото: Ігор Плотницький (glava-lnr.su)

У бік Луганська з Росії перекинули кілька десятків вантажівок з військовими

До окупованого Луганська увійшли підрозділи російських військових і найманці однієї з приватних військових компаній для стримування конфлікту ватажка ЛНР Ігоря Плотницького та "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, до Луганська увійшов підрозділ російської ПВК, який за кілька днів до подій в місті прибуло до Алчевська. Крім того, вчора через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території Росії в окупований Довжанськ (Свердловськ) прибула колона з декількох десятків вантажівок з військовими, а також 20 БТР. Невеликими групами техніку перекинули в бік Луганська.

Також повідомляється, що в Довжанськ прибув колишній "комендант" міста Олександр Гайдей ("Рим"), якому раніше допоміг втекти "міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В Луганске продолжается противостояние, вызванное конфликтом ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кремлі заперечують підтримку "певних сил" у самопроголошеній "Луганській народній республіці".