ua en ru

Кращим тележурналістом фондового ринку 2012 р. стали журналіст телеканалу БТБ

Кращим тележурналістом фондового ринку 2012 р. визнано журналіста-аналітика телеканалу БТБ Володимира Веселовського. Це звання він отримав у рамках проведення конкурсу, організованого Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) та Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ). Урочиста церемонія нагородження самий професійних журналістів-фондовиків відбулася 17 квітня.

Роботи представників профільних мас-медіа оцінювали провідні експерти ринку. Член журі, голова правління «Української біржі» Олег Ткаченко, вручаючи нагороду представникові телеканалу БТБ, висловив сподівання, що «команда молодого, але вже авторитетного телевізійного ресурсу і далі підвищуватиме фінансову грамотність українців, сприяти розвитку фондового ринку і нових фінансових інструментів».

Володимир Веселовський працює на телеканалі БТБ журналістом-аналітиком і ведучим програми «Ексклюзив». За час роботи в проекті він провів десятки ексклюзивних інтерв'ю з членами уряду, керівниками державних органів і профільних асоціацій, топ-менеджерами найбільших українських компаній, експертами фондового і фінансового ринків.

Телеканал БТБ (www.btb.tv) здійснює мовлення в цифрової ефірної мережі Т2, на супутнику AMOS-2 і в кабельних мережах. Ексклюзивний партнер в Україні світового лідера фінансових медіа - Bloomberg Television. Має виключне право на трансляцію програм Bloomberg Television на території України українською мовою. Перший телеканал в Україні, що виробляє контент і здійснює мовлення лише у форматі HD (High Definition).