ua en ru

Кращі кадри з податкової міліції перейшли в НАБУ з-за високих зарплат, - Насиров

Кращі кадри з податкової міліції перейшли в НАБУ з-за високих зарплат, - Насиров Фото: Насіров пояснив, чому кращі податківці перейшли працювати в НАБУ

Різні рівні зарплат у відомства створюватимуть конкуренцію

Найкращі кадри, які раніше працювали у структурі податкової міліції, перейшли до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) через вищі заробітні плати. Про це сьогодні під час брифінгу заявив голова Державної фіскальної служби (ДФС) Роман Насіров, передає кореспондент РБК-Україна.

"Велика проблема для нас за останні півроку це те, що найкращі кадри з податкової міліції пішли працювати, наприклад, у те ж саме Національне антикорупційне бюро України, у першу чергу з того, що оплата праці там просто у 10 разів більша, ніж оплата праці у ДФС", - зазначив Насіров.


За його словами, різниця у рівні заробітної плати в різних органах у подальшому залишатиметься проблемою і створюватиме конкуренцію.

"Дуже скоро буде реальна конкуренція за фахівців", - зазначив Насіров.

Нагадаємо, раніше голова ДФС заявив, що мобільні бригади для боротьби з порушеннями на митниці запрацюють до кінця серпня і активізуються в вересні.