ua en ru

Луческу: Рівня "Шахтаря" не вистачить для перемоги в Лізі Європи

Луческу: Рівня "Шахтаря" не вистачить для перемоги в Лізі Європи Фото: Мірча Луческу

Румун оцінив шанси "гірників" в турнірі

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що донеччани не зможуть перемогти в Лізі Європи. Про це він розповів в інтерв'ю Digi Sport.

"Я не думаю, що нашого рівня вистачить, щоб виграти такий турнір, як Ліга Європи, тобто єврокубок. Ми намагаємося зробити максимум, продемонструвати максимум того, що в наших силах, в кожному матчі і дивитися, що відбудеться після цього. Не забувайте, що ми втратили в цьому сезоні шість гравців, без урахування тих, хто пішов раніше", - сказав Луческу.

"Тейшейра виступав у нас протягом п'яти років і був найкращим у минулому році. У нас є молодий 20-річний Віктор Коваленко, якому потрібно набратися досвіду. Звичайно, "Брага" і "Шахтар" знаходяться в рівних умовах і задоволені жеребкуванням, адже в турнірі продовжують брати участь команди з Іспанії, Німеччини та Англії. Ми грали з "Брагою". Це команда, яка щороку грає в єврокубках. Кілька років тому вони вибили "Динамо" у чвертьфіналі. Ми виграли у них 3:0 і 2:0, але це нічого не значить. Вони будуть мотивовані після перемоги над "Фенербахче". Ми очікуємо важку гру", - додав наставник "гірників".

Нагадаємо, що матчі "Шахтаря" з "Баргой" відбудуться 10 та 17 квітня.