ua en ru

Луческу: Перший тайм міг закінчитися 4:1 на користь "Шахтаря"

Луческу: Перший тайм міг закінчитися 4:1 на користь "Шахтаря" Фото: Мірча Луческу

Наставник "гірників" чекає свого шансу в матчі-відповіді

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував нічию в першому матчі півфіналу Ліги Європи. Про це пише сайт УЄФА.

"Рахунок сьогоднішній грі. Ми мали суттєву перевагу в першому таймі, створили гарний тиск на суперника, безліч гольових моментів, проводили контратаки. Але, на жаль, нам не вистачало останнього пасу. Перший тайм міг закінчитися з рахунком 4:1, ми були більш зібраними в завершальній фазі атаки. У другому таймі "Севілья" зіграла краще, особливо на початку. На жаль, ми здали фізично і почали допускати помилки в обороні, особливо в лівій зоні. Це додало суперникові впевненості. Ми ж неправильно проводили контратаки. Позначилося, мабуть, і відсутність досвіду". - сказав Луческу.

"В цілому я задоволений матчем, як, напевно, задоволена побаченим і публіка. Рахунок 2:2 залишає нам шанси, ми добре граємо на виїзді. У другому таймі я відчув, що середня лінія суперника більш потужна, а ми в цьому компоненті їм трохи поступилися. Тепер добре все проаналізуємо і будемо сподіватися, що у другому матчі ми покажемо хорошу гру. І у нас, ще раз повторюю, є шанси. Будемо сподіватися, що Ракицький буде в кращій формі, ніж сьогодні, - він багато пропустив, не тренувався, і сьогодні це відчувалося. Національна збірна в ньому теж потребує", - додав тренер.

Нагадаємо, матч відбудеться в Севільї 5 травня.