ua en ru

Луческу: Наша команда хоче повернутися на "Донбас Арену"

Луческу: Наша команда хоче повернутися на "Донбас Арену" Фото: Мірча Луческу

Румунський наставник хоче повернутися в Донецьк

Тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вірить у майбутнє України і швидке повернення її команди до Донецька. Про це він розповів Digisport.

"Сподіваюся, що незабаром політична ситуація в Україні вирішиться, і ми повернемося в спокійний і тихий Донецьк. Наша команда хоче повернутися на "Донбас Арену", де ми часто збирали аншлаг і де завжди панував свято. У нас були деякі проблеми зі стадіоном, але найближчою весною ці проблеми будуть вирішуватися, адже ми можемо повернутися туди в будь-який момент. Хотів би зіграти на "Донбас Арені" хоча б одну гру", - сказав Луческу.

Зазначимо, що раніше бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР), під чиїм контролем знаходиться Донецьк, заявили що "Шахтар" зможе повернутися на стадіон тільки якщо відмовиться від виступів у Чемпіонаті Україні і буде грати в так званому "Чемпіонаті ДНР".

Нагадаємо, навесні 2014 року з початком військового конфлікту на сході України донецькому "Шахтарю" довелося покинути рідне місто і влаштуватися в Києві.