ua en ru

Луческу: Ми могли забити "Андерлехту" і більше голів

Луческу: Ми могли забити "Андерлехту" і більше голів Фото: Мірча Луческу

Румун прокоментував перемогу "гірників"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його підопічні могли забити набагато більше у ворота "Андерлехта". Про це пише сайт "гірників".

"Дуже складна гра, ми її провели на хорошому рівні. Билися за цей позитивний результат і здобули його. Можу відзначити дуже хороший перший тайм. Рахунок 2:0 навіть не відповідає тому, що було на полі, міг бути більшим. Хоча нам і пощастило, коли помилився Ракицький і Ашампонг практично вийшов один на один. Але після цього ми прийшли в себе і так само гідно дограли перший тайм. Показали хороший комбінаційний футбол, використовували фланги. Ті зусилля, які ми доклали в першому таймі, позначилися у другому: трохи здали фізично і, на жаль, втратили кращого гравця першої половини матчу - Тайсона. Він був найактивнішим нашим футболістом у фазі атаки. "Андерлехт" показав себе хорошою командою саме цього рівня Ліги Європи. У другому таймі вони навіть мали певну перевагу. Їх гол - це якраз наслідок великої переваги, яке у них було, особливо в центральній зоні. Дуже добре, що ми провели третій гол, могли ще забити і, напевно, заслужили це. Але, думаю, результат 3:1 відповідає тій різниці, яка сьогодні була на полі. Нас чекає важка гра у Брюсселі. У "Андерлехта" є потужні футболісти. Дуже важливо, що в такому силовому поєдинку, який нас очікує, повернеться на свою позицію Степаненко. Сподіваємося, що гравці, які тільки почали тренуватися в загальній групі - Бернард, Дентіньо, Веллінгтон, - наберуть форму за цей тиждень і будуть виглядати ще краще, ніж сьогодні", - сказав Луческу.

"Може бути, Малишев і Коваленко не дуже впевнено розпочали, але згодом вони виглядали дуже добре. І так само добре закінчили матч. Коли футболіст знає, що потрібно робити на полі, незалежно від позиції він завжди діє добре. Це залежить не від його індивідуальних якостей, а саме від того, як він дотримується принципи ведення гри", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Андерлехт" завершився перемогою донеччан 3:1.