ua en ru

Лозовий: У ПАРЄ ухвалили резолюцію про неприпустимість зловживання утриманням під вартою

У Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) прийняли резолюцію про неприпустимість зловживання утриманням під вартою. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий.

"Сьогодні Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) прийняла загальну резолюцію про неприпустимість зловживання такою мірою запобіжного заходу, як утримання під вартою. Під час обговорення доповіді і проекту резолюції від групи "Європейських консерваторів" виступав британський депутат сер Едвард Лі і згадав у своєму виступі Ігоря Мосійчука ", - пише радикал.

Між тим, народний депутат процитував європейського парламентарія і вказав на показовість затримання його колеги по Радикальної партії.

"Повинен сказати, що в останні місяці депутат в Україні, пан Мосійчук був підданий показовому суду в стилі шоу в українському парламенті, витягнутий з нього і посаджений у в'язницю з політичних причин", - повідомляє Лозовий.

"Вдумайтеся, про це заявив британський консерватор, більш того, під час розгляду профільної доповіді і резолюції", - підсумував опозиціонер.