ua en ru

Лозовий звинуватив "Народний фронт" у підкупі виборців

Лозовий звинуватив "Народний фронт" у підкупі виборців Фото: Андрій Лозовий

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий заявив про підкуп виборців на довиборах у Верховну раду України на 206 окрузі в Чернігові. Про це радикал написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"От не можу зрозуміти: партія" Народний фронт "за підкуп виборців чи ні? Бо участь у такому злочині на 206 окрузі на Чернігівщині бере депутат від цієї партії Олександр Кодола, більш відомий як Сашко-Полторашка - продає свої виступи за 1500 доларів (вся країна бачила!) - та за такі гроші готовий говорити все, що завгодно. Вся країна бачила, скільки коштує "позиція" цього персонажа. Тільки ГПУ і НАБУ не догледіли. Сподіваюся, виправляться", - написав політик.


Згідно з даними Лозового, Кодола особисто приймає участь у організації підкупу виборців на 206 окрузі і протидіє роботі правоохоронних органів.

"Оплачує послуги Сашка-Полторашки в цьому випадку діючий мер Чернігова, екс-регіонал, який голосував за криваві закони 16 січня, Владислав Атрошенко, нині - мер Чернігова. Як злочинець, який організовує схеми щодо підкупу, може бути виїзним за кордон до розслідування справ, де він фігурує?", - написав радикал.

Радикал звернувся до колег із вимогою висловити позицію щодо "підкупу виборців".

"Шановні колеги, вам не соромно, що в одній фракції партії з вами - скупник голосів, який тисне на правоохоронців за бабло "ригів". Хотілося б знати вашу позицію щодо підкупу виборців. Чому у Мартиненка мандат забрали, а у Кодоли - ні? Чим він кращий? До речі, дзвонив Сашці-Полторашці тричі. Не бере від мене трубку. А дарма: дав би Полторашці двушку, щоб не купував виборців - підняв би акції цього смішного персонажа на 500 доларів", - пише нардеп.

"І окреме звернення до патріотів-націоналістів: Вам не соромно бути в одній фракції з скупниками, які ж ви інакше патріоти?",- додав Лозовий.