ua en ru

Лозовому можуть пред'явити підозру в ухиленні від податків на 1,7 млн гривень, - Луценко

Лозовому можуть пред'явити підозру в ухиленні від податків на 1,7 млн гривень, - Луценко Фото: Юрій Луценко (gpu.gov.ua)

ГПУ не отримала інформації про додаткові доходи Лозового з жодного з доступних джерел

Депутату Верховної Ради України Андрію Лозовому від фракції Радикальна партія Олега Ляшка можуть пред'явити підозру в ухиленні від податків на 1,7 млн гривень. Про це повідомив голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Генпрокуратура не отримала інформації про додаткові доходи Лозового з жодного з доступних джерел.

"Ми з усіх доступних нам джерел не отримали інформацію про можливість інших доходів, крім офіційних доходів помічника народного депутата або зарплати", - заявив Луценко.

За його словами, у будь-яких державних реєстрах відсутня інформація, зокрема про отримання спадку Лозовим. Таким чином, на цей момент слідство вичерпало можливості пошуку інших доходів і вважає за можливе пред'явити у разі згоди парламенту підозру нардепу Лозовому про ухилення від податків на суму приблизно 1 мільйон 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, сьогодні комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України почав розгляд клопотання генерального прокурора Юрія Луценка про зняття недоторканності для притягнення до відповідальності нардепа від Радикальної партії Андрія Лозового.