ua en ru

В "М.С.Л." заявляють про підготовку збройної провокації проти компанії

В "М.С.Л." заявляють про підготовку збройної провокації проти компанії Фото: Георгій Ложенко (facebook.com-g.lozhenko)

Ложенко заявив, що для дискредитації компанії конкуренти використовують представників однієї з патріотичних організацій

Президент українського оператора державних лотерей "М. С. Л." Георгій Ложенко побоюється, що конкуренти компанії можуть влаштувати провокацію проти неї з використанням зброї. Про це Ложенко заявив в інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ", повідомляє "Апостроф".

Ложенко зазначив, що з метою дискредитації компанії її конкуренти використовують представників однієї з патріотичних організацій.

"Крім державної машини проти нас вирішили задіяти "тітушок". Що мене найбільше вбиває, це те, що найняли хлопців з однієї з патріотичних організацій. Зрозуміло, що її керівництво знає, за що працює. Але ось молоді хлопці, яких використовують в акціях проти нас - навряд чи. Схоже, їм просто запудрили мізки і розігрують перед ними "російську карту" - мовляв, ось вони, вороги", - розповів президент лотерейної компанії.

За словами Ложенка, за останній час "тітушки" вже розгромили кілька точок розповсюдження лотерей, однак, за його даними, в цей раз готується дещо більш резонансне.

"Я найбільше боюся, що ситуація може вийти далеко за рамки звичайних акцій протесту. Буквально днями я дізнався, що з боку наших конкурентів готується дещо крутіше. Планується, що буде чергова акція протесту, під час якої наша охорона, нібито, застосує зброю проти протестувальників (що, звичайно ж, абсурд, немає у наших охоронців зброї). Звичайно, не хочеться вірити, що гроші настільки заполонили людям мізки, але після всього іншого - я вже можу уявити все що завгодно", - підкреслив президент "М. С. Л.".