ua en ru

У Лос-Анджелесі поліція затримала чоловіка зі зброєю, що прямував на парад ЛГБТ

У Лос-Анджелесі поліція затримала чоловіка зі зброєю, що прямував на парад ЛГБТ Фото: Хоуелл раніше не висловлював будь-якої неприязні до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації

Мотиви арештованого поки не відомі

Поліція Лос-Анджелеса (Каліфорнія) заарештувала 20-річного хлопця, який прямував на місце проведення прайд-параду в Західному Голлівуді з великим арсеналом зброї і боєприпасів. Про це повідомляє Los Angeles Times.

"Представники влади в неділю намагалися визначити наміри чоловіка з штату Індіана з запасом зброї, боєприпасів і вибухівки в автомобілі, який мав очевидні плани відвідати прайд-фестиваль в Лос-Анджелесі", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваному Джеймсу Уеслі Хоуэллу пред'явлені звинувачення в намірі завдати шкоди гей-параду".


Мотиви арештованого поки не відомі.

"Ми досі намагаємося з'ясувати, що Хоуелл планував робити зі своїм арсеналом зброї", - заявили в місцевій поліції під час прес-конференції в неділю.

Поки тільки відомо, що Хоуелл раніше не висловлював будь-якої неприязні до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації. Про це повідомив 18-річний друг підозрюваного. Також Хоуелл захоплювався зброєю і мав цілу колекцію. А в жовтні 2015 року він був затриманий поліцією за те, що погрожував зброєю іншій людині.

Слідчі не пов'язують інцидент в Лос-Анджелесі з кривавими подіями, які відбулися напередодні вночі в клубі для представників ЛГБТ в Орландо.

Нагадаємо, після стрілянини в Орландо Facebook вперше використала функцію "Перевірка безпеки".