ua en ru

Ломаченко викликав на бій чемпіона WBA Лінареса

Ломаченко викликав на бій чемпіона WBA Лінареса Фото: Василь Ломаченко (instagram.com/lomachenkovasiliy)

Венесуелець відповів, що чекає українця в дивізіоні 135 фунтів

Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) кинув виклик володарю пояса WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресу (44-3, 27 КО). Про це він написав у Instagram, опублікувавши колаж зі своєї світлини і фото Хорхе Лінареса.

"Просіть і отримаєте... давай зробимо це, Хорхе, в 135 фунтах! Я буду терпляче чекати, поки ти вирішиш, чи хочеш ти цього чи ні", - написав Ломаченко.

Ломаченко викликав на бій чемпіона WBA ЛінаресаСкрін зі сторінки instagram.com/lomachenkovasiliy

Лінарес не став зволікати з відповіддю. Венесуелець прийняв виклик Василя, не упустивши можливості його підколоти - Хорхе обіграв англійська вимова імені Ломаченко.

"Король Хорхе чекає тебе в дивізіоні 135 фунтів. Василь Ломаченко, батько назвав тебе дуже правильно, тому що ти vaSilly (гра слів: silly англійською "дурний" - прим.), щоб хотіти цього бою", - написав він.

Ломаченко викликав на бій чемпіона WBA Лінареса

Скрін зі сторінки instagram.com/jorgelinares

Лінарес 28 січня захистив титул чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі від зазіхань філіппінця Мерсіто Гесте. Таким чином, венесуельський боксер виграв 13 поєдинок поспіль.

Нагадаємо, напередодні глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що готовий почати переговори про організацію бою Ломаченко - Лінареса. Поєдинок може відбутися 28 квітня або 12 травня.