ua en ru

Ломаченко визнаний найкращим боксером року за версією Boxing News 24

Ломаченко визнаний найкращим боксером року за версією Boxing News 24 Фото: Василь Ломаченко (instagram.com/lomachenkovasiliy)

Українець завершив 2017 на вершині, зазначає видання

Чемпіон світу WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко посів перше місце в рейтингу кращих боксерів 2017 року за версією Boxing News 24. Про це повідомляється на сайті видання.

Експерти пояснили, що Ломаченко перевершив американця Теренса Кроуфорда, тому що у нього було три бої і перемога над Гільєрмо Рігондо.

"Після перемог над Джейсоном Сосой і Мігелем Марріагой він на вершині завершив великий рік. Після відходу Андре Уорда Ломаченко повинен займати перший рядок в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії", - аргументували свій вибір експерти.

Ломаченко 9 грудня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку достроково переміг кубинця Гільєрмо Рігондо і четвертий раз захистив свій титул. Українець здобув перемогу технічним нокаутом: Рігондо відмовився продовжувати бій після шостого раунду.

Нагадаємо, також чемпіон WBO в другій напівлегкій вазі, українець Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером світу за версією ESPN.